Tweelingzielen

Blog 2022-152

LEVENSGEBIED: Leven; Gezondheid; Relaties; Werk; Financiën

Jouw leven en jouw mensen

In je leven kom je nogal wat mensen tegen. De een blijft 1 dag, de ander jarenlang. Bij de een blijft het bij een vriendschap, met de ander begin je een relatie. De mensen die jij tegenkomt, weerspiegelen jou als persoon en jouw leven. Het is daarom heel interessant om te zien welke mensen jouw pad kruisen, voor kortere of langere tijd, of misschien wel voor jouw hele leven.

Een liefde

Op jongere leeftijd zit je op school. Je hebt eens een vriendje. Het stelt niet veel voor. Jouw vriendinnetjes hebben een vriendje en jij wilt ook een vriendje. Je krijgt verkering. Zo noemt men dat op zeer jonge leeftijd. Jullie giebelen, zijn graag bij elkaar, en gaan uit in jouw groepje. Allemaal een vriendje, het hoort erbij. Jouw vriendje komt bij jouw thuis en ontmoeten jouw pa en ma. En jij gaat eens met jouw vriendje naar zijn ouders. Het is leuk om zo een vriendje te hebben. Vaker komt het voor dat jouw vroegere vriendje, dat je die je hele leven terugziet. Die komt en gaat. Jullie konden en kunnen door de jaren heen goed met elkaar overweg. Jullie hadden en hebben mooie herinneringen.

De liefdes die erna komen

De liefde of liefdes die erna komt of komen, dat zijn de mensen die niet altijd prettig voor jou aanvoelen. Het kunnen liefdes zijn die gesloten zijn of egoïstisch of zelfs agressief naar jou toe. Onder die liefdes kun je een hoop te lijden hebben. Veel mensen krijgen kinderen met een van deze liefdes. Daarmee ben je aan betreffende liefde verbonden en dat is niet altijd gemakkelijk. Je bevind je in een positie dat je met die persoon in contact moet blijven om zaken te regelen omtrent de kinderen en bijvoorbeeld hun school of hoe jullie de zomervakantie regelen, wanneer is jullie kind of zijn jullie kinderen bij welke ouder? Dit kan nogal wat spanningen veroorzaken. Het hoeven niet perse de gemakkelijkste jaren in jouw leven te zijn. Of mensen komen meerdere liefdes tegen die steeds allemaal of enkelen ervan alles behalve goed en prettig zijn. Het kunnen harde tijden zijn.

En dan … plots … is er je tweelingziel

Uit het niets gebeurt het. Je was eraan toe. Je bent eraan toe. Ineens is daar in jouw leven jouw tweelingziel. Je voelt je veel anders bij welke relatie je ook in het verleden hebt gehad. Je voelt, dit is de persoon waarop ik jarenlang gewacht heb. Deze persoon behandelt jou anders. Bij jullie gaat het nu om respect. Respect naar jezelf toe en het respect van jullie naar elkaar toe. Jullie eerste ontmoeting is zeer apart, er gebeuren aparte dingen. Je weet je na jaren nog te herinneren hoe jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Dit is een hele andere liefde dan alle liefdes die tot nu toe verschenen in jouw leven!

Wat doet een tweelingziel met jou?

Jouw tweelingziel laat jouw hart smelten. Je kunt alleen nog maar aan die ene persoon denken. Je wilt alleen maar bij elkaar zijn. Maar … dat gebeurt niet zomaar. En, het is niet zeker of jullie ooit als geliefden bij elkaar komen. Want het doel van de ontmoeting tussen jou en jouw tweelingziel is: groeien. Nadat jullie elkaar ontmoet hebben, gaan jullie allebei groeien, jullie gaan je allebei – los van elkaar – ontwikkelen. Dat gebeurt er als je jouw tweelingziel ontmoet. Je staat aan het begin van een enorme groei. Een ontwikkeling die jou tot een geheel ander mens zal maken! Het komt ook voor dat je met jouw tweelingziel een werkdoel hebt. Samen gaan jullie een project opzetten waar jullie samen aan gaan werken.

Jouw tweelingpartner?

Zal jouw tweelingziel ook jouw tweelingpartner worden? Nee, dat hoeft niet perse. Het enige wat je kunt doen, is leven. Het ene moment samen met jouw tweelingziel door samen afspraakjes te hebben en samen te praten of eventueel de liefde te bedrijven. En het andere moment door te verlangen naar jouw tweelingziel maar die is elders. Want het doel was dat jij en ook hij/zij door het ontmoeten van jouw tweelingziel zou gaan groeien. Het is niet vanzelfsprekend dat jullie in de toekomst samen een stel worden. Je kunt alleen maar hier en nu je best doen. Om jezelf te laten groeien en je tweelingziel helpen opdat hij/zij ook verder kan groeien, zich kan ontwikkelen. Het kan zelfs zo zijn dat jouw tweelingziel niet meer in leven is. Maar ook dan kunnen jullie een verbintenis met elkaar onderhouden. Ja, dat is mogelijk.

Boeken over tweelingzielen

Ik heb 2 boeken gelezen over tweelingzielen. Het ene was van Patricia Joudry en Maurie Pressman. Het andere boek was van Kate Rose. Daarin staat veel informatie over tweelingzielen. Het is heel indrukwekkend wat er allemaal kan gebeuren in jouw leven als je jouw tweelingziel ontmoet hebt. Het is de verbintenis waar jij je hele leven naartoe geleefd hebt, bewust of onbewust. Deze persoon moest op jouw pad komen. En dat is heel bijzonder. Het is ook speciaal dat juist nu, in deze tijden, steeds meer mensen hun tweelingziel ontmoeten. We leven in tijden dat steeds meer mensen bezig zijn met hun zelfontwikkeling en daarnaast anderen willen helpen zichzelf te kunnen doen groeien. Ja, steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Ook al zou jij je tweelingsziel nog niet ontmoet hebben dan zou ik je aanraden om bijvoorbeeld dan het boek van Kate Rose te lezen zodat je alvast het een en andere van zo’n bijzondere relatie, wat ook een vriendschap kan zijn, of zelfs een werkrelatie, kan betekenen voor jou. Als je jouw tweelingziel al ontmoet hebt dan zou is het boek van Patricia Joudry heel interessant. Ik heb beide boeken gelezen en vind het een heel interessant onderwerp waarover ik steeds meer mag leren en waarin ik me blijf verdiepen.

Mijn tweelingziel en ik hebben connectie via onze diepe ziel