Storende apparaten!

Blog 2021-74

LEVENSGEBIED: Leven; Gezondheid; Relaties; Werk; Financiën

Het werkt weer niet!

Heb jij de laatste dagen ook last van storende apparaten? Dit kan komen door de planeet Uranus! Uranus is een planeet die graag voor opschudding zorgt! Zo kan het zijn dat een of meerdere van je apparaten beginnen te haperen, of ze doen het helemaal niet meer!

Wat kun jij (eraan) doen?

Als ik zoiets meemaak, wat doe ik dan? Over het algemeen: het apparaat even terzijde leggen. Vaak doe het apparaat het een uurtje later weer, of een halve of hele dag later. Het is het opbrengen van geduld. Een paar dagen geleden had een kennis van mij ook een storing met haar iPad. Ze ging ermee naar de winkel waar ze hem gekocht had. Daar pleegden ze een update voor haar apparaat. Daarna werkte de iPad weer als nieuw! Zorg er dus voor dat jouw apparaten de laatste update gehad heeft. Daarnaast kun je het apparaat even laten liggen. Even later zal het apparaat of een bepaald systeem het weer goed doen. Als een apparaat hapert of het niet meer doet, wil dit niet (direct) zeggen dat het kapot is! Geduld is het toverwoord!

De planeet Uranus

Nog even over Uranus. Het is de planeet van de vrijheid. Dat is wat Uranus ons kan geven. Maar opschudding waar de planeet soms ook voor zorgt, kan nodig zijn. Soms is een ‘in de war schudden’ nodig om zaken goed uit te (laten) werken. Na de opschudding kan het weer naar het goede gaan. Dus Uranus helpt goed, alleen kan het (even) voor onrustige momenten zorgen. Het best is dat we ons dan rustig houden. Dan zal alles op den duur weer goed komen!

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Ben je voorbereid? Deel 1
Focus: de hele dag!
Wat ik leerde van de militairen

Als een apparaat niet goed werkt, wil dit
niet direct zeggen dat het kapot hoeft te zijn!