Stephanie’s verhaal

Hallo en welkom!
Mijn naam is Stephanie de Bonth.

Nieuwsgierig naar het Leven
Al op jonge leeftijd had ik een nieuwsgierigheid naar het Leven. Hoe kon ik dat het best doen? Ik las boeken over levensonderwerpen en nam uit interesse gedrag, houding, uitspraken en handelingen van mensen over. Met enthousiasme wijdde ik me aan het creëren van een beter leven. Toen kwam ik erachter: om te komen tot een Gelukkig Leven, was het nodig mezelf te gaan Zuiveren.

Als persoon ben ik iemand die overal altijd doorheen gaat. Al gelukt dat mij niet elke keer ineens. Want soms vallen er eerst dingen te leren. Wel kijk ik er steeds naar uit om die nieuwe dingen te leren en mee te maken. Ik deins er zeker niet voor terug. Sommige dingen leer ik snel, andere dingen nemen meer tijd in beslag.

Regelmatig komen mensen naar me toe en vragen me om advies. Ik vind het dan fijn om die mensen verder op weg te helpen zo goed als dat ik het kan. Zo nu en dan gaat dit gepaard met een boswandeling, de andere keer per een telefoongesprek. Het is net hoe het komt en hoe mensen het willen.

Toen kwam ik op het idee om online te gaan om mensen te helpen want ik doe het zo graag – mijn medemens van dienst zijn. Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf mogen opzetten en ben daar ontzettend blij mee. Ik hoop dat ik jou ook van dienst kan en mag zijn. Kijk gerust even rond op mijn website. En als je vragen hebt, kun je het Contactformulier invullen of een e-mailbericht aan mij sturen via stephanie@stephaniedebonth.com. Ik nodig je uit om een gratis gesprek met mij aan te vragen. Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

In het Leven is een mens niet constant Gelukkig. Echter, het aantal geluksmomenten kun je wel vergroten. Voor een groot deel heb je dat zelf in de hand. En dat vergroot jouw kans tot een Gelukkig Leven.

Bekijk mijn trainingen eens voor de mogelijkheden.De eerste stappen naar Jouw Gelukkig Leven!
Wil je weten hoe je een begin kunt maken naar Jouw Gelukkig Leven?
Download hieronder het e-boek voor een kijkje in de Eerste Stappen!

Jouw Gelukkig Leven begint hier en nu!