Informatie trainingen

TRAINING 1:
Zuiver Jezelf voor een Gelukkig Leven | Je leven opbouwen

Om een Gelukkig en Liefdevol Leven te kunnen leiden, is het best om zo zuiver mogelijk te leven. Jezelf Zuiveren in de 4 volgende levensgebieden …
– Gezondheid
– Relaties
– Werk
– Financiën
… om zo ook steeds dichter bij jezelf te kunnen komen staan.

Waarom deze training?

In de huidige wereld weten we wellicht als nooit tevoren dat de kwaliteit van het leven steeds belangrijker wordt. Als het leven bestaat uit Gezondheid, Relaties, Werk en Financiën dan worden we nu uitgenodigd om deze 4 belangrijke componenten goed te regelen. We zouden kunnen doorleven alsof er niets aan de hand is en onbewust maar voortdoen. Maar er is een voordeel als we ons leven op orde en inzicht in onszelf hebben: pas dan kunnen we reiken tot grote hoogtes. Je kunt jezelf veel vlotter ontwikkelen: ontdekken Wie Jij Bent en Wat Jij nou écht Wilt. Je zult er voorts versteld van staan wat je allemaal kan! Maar eerst is het best de basis te leggen. Want als de basis voor elkaar is dan kun je je gaan richten op wat écht van belang is in jouw leven. Daarom deze training: je leert de basis te leggen. Op een leuke en simpele manier!

Waar volg je deze training?

De keuze is aan jou: je neemt gewoon je laptop op schoot – thuis op de bank. Het wordt genieten!

Hoe lang is deze training?

De training duurt 4 weken. Het gehele lesmateriaal heb je direct tot je beschikking!

Wat ontvang je in deze training?
Een aantal pdf-documenten:
– toelichting op de training;
– de lessen met daarin uitleg, voorbeeldsituaties en invulvelden;
– extra bijlagen met specifieke informatie over bepaalde lesonderwerpen.
– een financieel overzicht voor het invullen van jouw inkomsten en uitgaven.
– een boodschappenlijstje met voorbeeldproducten voor een gezonde voeding.
– een 5-tal video’s ter ondersteuning van en als inspiratie op de lessen.
– een dagboek waarin je jouw bevindingen en vooruitgang kunt noteren.

Wat leer je in deze training?

Deze training is onderdeel van ‘Zuiver Jezelf voor een Gelukkig Leven’. Het is genaamd ‘Je leven opbouwen’ en daartoe leggen we elke week twee bouwstenen.

Les 1:

Bouwsteen 1 leert je dat je goed bent zoals je bent. Dit ben jij en jij mag er zijn! In het dagelijkse leven komt je regelmatig mensen tegen die iets van je vinden en vaak is dit niet echt positief. Het kan dan gebeuren dat je door de jaren heen je zelfvertrouwen helemaal kwijt geraakt. Dat is niet de bedoeling; het is best als we deze weer terughalen. Ieder mens is zo mooi en uniek en daar gaan we onze aandacht op richten. Aandacht voor wat wij zijn en wat we kunnen want daar helpen we elkaar mee!

In Bouwsteen 2 gaat het over het vereenvoudigen van je leven. Als je alles eenvoudig regelt en houdt dan word je leven een stuk gemakkelijker! En zo zal het je ook lukken je leven overzichtelijk te houden. Dit alles leidt tot een prettiger leven met meer tevredenheid. En dat leidt weer tot een Gelukkig Leven.

Les 2:

Bouwsteen 3 legt de aandacht op onze voeding. Elke dag weer gebruiken we voeding meerdere keren. Het is een zeer belangrijk item in ons leven. In onze huidige wereld is het zaak ons immuunsysteem sterk en nog sterker te maken. Zo is de kans groter om vrij te blijven van allerlei ziektes en aandoeningen. En dat niet alleen. Voeding heeft ook een grote invloed op je humeur en zelfs je carrière. Het kan alles maken of breken! Daarom is het zo ontzettend belangrijk voeding eens goed onder de loep te nemen. Je krijgt informatie over welke voeding jou happy zal maken. Voeding waarop je kunt bouwen. Als je de juiste voeding tot je neemt, is voeding jouw energiemotor!

Bouwsteen 4 Voeding heeft ook te maken met liefde. En dan gaat het over de liefde voor jezelf. Welke voeding je tot je neemt, heeft te maken met hoeveel waarde jij jezelf toekent. Je leert hoe jij liefde kunt toelaten in jouw leven. Liefde is net als voeding enorm belangrijk in jouw leven. Als jouw leven gevuld is met liefde dan zul jij een Gelukkig Leven leiden.

Les 3:

Bouwsteen 5 Het leven bestaat uit de gebieden Gezondheid, Relaties, Werk en Financiën. Als de eerste drie gebieden allemaal op orde zijn dan komen de Financiën als vanzelf naar je toe. Maar zelfs dan nog moet je er eerst voor zorgen dat jouw geldzaken op orde zijn. Het regelen daarvan leer je in dit lesonderdeel. Als bijlage bij deze les krijg je een overzicht waarop jij jouw inkomsten en uitgaven kunt invullen zodat je elke maand weet welke kosten eraan komen, hierop anticiperen en zo geld overhouden om er iets bijzonders mee te kunnen doen.

Bouwsteen 6 gaat over ademen. Als mensen zorgen hebben zoals bijvoorbeeld Financiën die nog niet op orde zijn dan kan dit doorslag hebben in de ademhaling. Dan is het goed om de aandacht te richten op het ademhalen omdat dit rust brengt.

Les 4:

Bouwsteen 7: Jouw passie, jouw talent. Zet jij dit wel in bij je dagelijkse werk? Of houd jij je veilig bij je huidige job terwijl je eigenlijk alleen maar naar je werk gaat voor het geld? Je krijgt tips over hoe je erachter kunt komen waar jouw passie en waar jouw talent ligt. Daarnaast krijg je een leidraad hoe je deze kunt gaan inzetten.

In de laatste Bouwsteen 8 leer je hoe je kunt komen tot een Gelukkig Leven. Het is de optelsom van de vier levensgebieden Gezondheid, Relaties, Werk en Financiën. Dit wordt nog eens uiteengezet in voorbeelden.

Wat is jouw BONUS in deze training?

Als extraatje krijg je 2 documenten.

– over Relaties: geven en nemen.
– over Ademen: om rust te verkrijgen en behouden.

Nog even een kort overzicht:

Les 1:
BOUWSTEEN 1: Dit ben ik en het is goed
BOUWSTEEN 2: Vereenvoudig je leven

Les 2:
BOUWSTEEN 3: Voeding – de energiemotor
BOUWSTEEN 4: Liefde toelaten in jouw leven

Les 3:
BOUWSTEEN 5: Financiën
BOUWSTEEN 6: Ademen

Les 4:
BOUWSTEEN 7: Jouw passie, jouw talent
BOUWSTEEN 8: Gelukkig zijn

.

TRAINING 2:
SCHEMA: Teksten voor jouw online business

Ben jij een van die vele mensen die momenteel een eigen business aan het opzetten is?
Dan is een onderdeel van de opzet teksten schrijven.

Teksten:

– voor jouw business in het algemeen;
– voor jouw website;
– voor jouw trainingen;
– voor jouw e-mailmarketing;
– en natuurlijk reglementen zoals algemene voorwaarden.

Wil jij een overzichtelijk schema welke teksten je allemaal nodig hebt voor jouw online bedrijf?
Onder tab ‘Training’ vind je het schema met de teksten voor jouw business!

Heel veel succes toegewenst met jouw eigen online business!