Ik ben trots op mezelf!

Blog 2021-21

LEVENSGEBIED: Leven; Werk

Waar ben jij trots op? Vandaag hoorde ik iemand vragen: waar ben je trots op? Ik ging daar eens over nadenken. En het antwoord kwam al snel in mijn gedachte op: dat ik zojuist mijn website online gezet heb! Ik heb er zo hard aan gewerkt om dit voor elkaar te krijgen dat ik daar écht heel erg trots op ben! Dus: ik ben trots op mezelf! Dat ik het idee om een online business te beginnen, uitgewerkt heb. Dat ik het opgezet heb. Dat ik tijdens moeilijkere periodes volhield, dat ik toch doorgezet heb – ook al zag ik het dan even niet meer zitten. Ja, daar ben ik trots op.

Ik krijg een bloemetje van mezelf!

En daarom reik ik mezelf een bloemetje toe! Een prachtig boeket. Want ik verdien het! Ja, ik ben trots op mezelf! En eerlijk gezegd hoop ik dat er mensen zijn die ook het idee en zelfs het plan hebben om een eigen zaak te beginnen, dat ook daadwerkelijk zullen gaan doen. Het opzetten is best pittig, dat geef ik toe. Maar is het eenmaal opgezet dan geeft dat zo’n voldoening en vreugde.

Start jouw eigen bedrijf!

Daarom zeg ik tegen je: wil je een bedrijf beginnen? Doe het! Kom op! Ga ervoor! Je bent niet de enige! Momenteel zijn er vele mensen die een business beginnen, offline of online. Start er maar gewoon mee om jouw plannen uit te werken. Want dit zijn de tijden om het te doen! Maar het begin, doe het, en geniet er straks van! Go, go, go!

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Waar ben jij trots op?