Heb jij al iets veranderd in jouw leven?

Blog 2022-197

LEVENSGEBIED: Leven; Gezondheid; Relaties, Werk, Financiën

We leven in een veranderende wereld

Het moge duidelijk zijn: we leven in een veranderende wereld. Is dat erg? Nee, niet echt. Als we naar onze wereld van vandaag de dag kijken dan zien we dat het helemaal niet goed gaat. Weinig op onze Aarde gaat er eerlijk aan toe en dat is op mijn minst zeer spijtig te noemen. Veel mensen hoor ik zeggen dat het niet leuk en vrij leven meer is zo. Ik deel deze mening, al kun je in jouw leven ook zelf voor vrijheid zorgen door de juiste beslissingen te maken, hierop actie te ondernemen en zelf zo eerlijk mogelijk te leven. Desalniettemin, de wereld is aan het veranderen – moge dat duidelijk zijn.

Het gaan naar een nieuwe wereld

We zijn aan het gaan naar een nieuwe wereld. Dat is een aparte zin! We zijn aan het gaan naar een nieuwe wereld! Ja, dat klopt: we zitten er middenin. Sommige mensen beseffen dat heel goed. Anderen hebben dit besef (nog) niet en dat is niet goed of slecht; ieder mens begaat haar of zijn eigen pad. En daarbij kunnen wij elkaar helpen. We kunnen elkaar van dienst zijn zoals ik dat graag doe via mijn online trainingen opdat jij een beter, liever, bewuster, prachtiger, mooier, fijner mens kunt worden. In dat in een nieuwe wereld.

Jouw leven

Hoe staat het momenteel met jouw leven? Wat vindt er (niet) plaats? Ben je tevreden zoals jouw leven nu loopt? Of zie je zaken die je anders zou willen zien, dus doen. Heb je dromen, wensen? Kleine dingen, grote dingen? Dit zijn de tijden van verandering dus misschien wil jij dingen veranderen?

Gezondheid

Hoe staat het met jouw gezondheid? Voel jij je goed en fit? Eet je gezond? Eet je regelmatig verse voeding? En beweeg jij met regelmaat? Gaat het goed met jouw gezondheid?

Relaties

Hoe gaat het met jij en de mensen om jou heen? Heb jij momenteel mensen in jouw leven die jij in jouw leven wenst? Of zit er een relatie of vriendschap tussen die jij liever wil beëindigen? Want dat mag, dat is niet goed of slecht. Soms heb je het gevoel dat je een andere richting in wilt slaan in jouw leven. Dat mag je dan ook doen. Hoe verhoud jij je tot mensen om jou heen? Heb jij relaties waar jij gelukkig mee bent? En hoe vind jij jouw omgang met de mensen om jou heen? Ben jij goedgezind met anderen? Of vooral degenen van wie jij oprecht houdt?

Werk

Heel veel mensen zijn nu bezig met het wisselen van baan. Mensen in de horeca konden enige tijd niet werken en gingen switchen van werk. Mensen in de zorg werd het soms teveel op de werkvloer en gingen op zoek naar iets anders. En toen gingen steeds meer mensen uitkijken naar iets anders, zelfs naar een geheel andere branche. Verandering van spijs doet eten en kan verfrissend werken! Ben jij op dit moment tevreden met jouw job? Heb je leuke werkzaamheden? Heb je een toffe baas? En leuke collega’s? Zijn ze respectvol naar hun omgeving toe? Ja? Of nee? Het is aan jou wat je ermee doet. Misschien wordt het voor jou ook eens tijd om in het rond te kijken naar ander werk of zelfs een opleiding.

Financiën

Als je in jouw leven goed zit met jouw gezondheid, relaties en werk dan komen de financiën als vanzelf naar je toe. Dat is echt zo.

Durf te veranderen

Ga actief aan de slag met jouw levensgebieden waarover je je nog niet geheel goed voelt. Oordeel of beoordeel jezelf niet. Voel alleen maar liefde voor jezelf. Waarom? Je verdient het! Jij bent een mooi, lief en prachtig mens! Wat anderen over jou zeggen, is vaak een reflectie van hoe zij over zichzelf denken. Durf te veranderen. Jij bent eraan toe. Het is de tijd, nu en hier! Toe, ga er maar voor! Je zult er geen spijt van hebben, je zult er profijt van hebben!

Veranderen is een leuke uitdaging!