Give a little love!

Bron: musicmeter.nl
Blog 2021-53

LEVENSGEBIED: Leven; Gezondheid; Relaties; Werk; Financiën

Mooi nieuws!

De Bioshop wandelde ik in vanochtend en wat zag ik daar aan de muur hangen? Albert Hammond komt naar Oostende toe!

Julio Iglesias en Willy Nelson

Misschien weten vele mensen het niet maar Albert Hammond heeft veel fantastische songs geschreven. Een van zijn meest bekende nummers is wel ‘To all the girls I’ve loved before’, uitgevoerd door Julio Iglesias en Willy Nelson. Albert schreef de muziek hiervoor. Klik onder deze blog het nummer aan zodat je het op You Tube kunt beluisteren. Je ziet dan 2 hele gevoelige mensen die veel respect voor elkaar hebben. Heel erg mooi en respectabel om te zien.

The Free Electric Band

Een van mijn aller tijden songs die ik regelmatig op You Tube bekijk, is wel ‘The Free Electric Band’ uit 1973! Het is een fantastische song van Albert Hammond maar wat mij ook trekt is die sfeer van vroeger. Albert speelt het nummer in een tv-show met publiek er omheen. In die jaren gedroegen mensen zich nog rustig, respectvol en integer. Het was mooie tijden. Het is zo mooi om te zien dat het publiek ontspannen mee swingt op de muziek. Dit optreden kun je hieronder ook aanklikken.

Albert Hamond en Albert West

Nog een van mijn favoriete songs is ‘Give a little love’ dat Albert Hammond zong met Albert West. Ik mag daar ook graag naar luisteren en het ook graag zien. Het zijn de mooie liederen uit oudere tijden, tijden waarnaar ik nu nog met plezier naar terugkijk op You Tube. Geniet van de heerlijke muziek!

Klik HIER voor Julio Iglesias and Willy Nelson – To all the girls I’ve loved before
Klik HIER voor Albert Hammond – The Free Electric Band
Klik HIER voor Albert Hammond en Albert West


Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Ik hou van muziek uit de jaren ’70 en ’80!