Geluk vermenigvuldigen

In het artikel hieronder kwam het verlangen van mensen in 2020 naar voren dat zij verlangen naar meer oprechtheid naar zichzelf.

Ik ben daar zeer verheugd over. Waarom? Ten eerste ga je jezelf gelukkig maken en zo wordt je leven een geluk. Maar dat is nog niet alles. Als je steeds een beetje gelukkiger wordt dan straal je dit uit naar andere mensen. Zij kunnen dan de zonneschijn op jouw gezicht herkennen. En ook in jouw gezicht. Want een uitstraling komt van buiten maar zeker ook van binnen – misschien wel het belangrijkste. En wat gebeurt er als mensen dit zien? Jouw zonnestralen? Juist, dan willen ze graag bij jou in de buurt zijn. Waarom? Energie zie je niet maar het is er wel. De energie die om jou heen hangt als het jou goed gaat, daar wil iedereen wel van smullen. Als jij het zonnetje in huis bent en je vermenigvuldigt jouw goede, fijne, prettige, positieve, heerlijke, lieflijke energie dan komt het terecht bij de mensen om jou heen.

En dat is zo belangrijk. Want zo komt geluk bij steeds meer mensen terecht. Waardoor we zelf ook weer gelukkig worden. We zijn dan zelf gelukkig en de mensen om ons heen zijn ook gelukkig. Wat wil je nog meer?

Op deze manier gaan we naar een steeds betere wereld want ook dat is een wens die ik veel om me heen hoor: mensen willen naar een andere wereld. Een wereld waarin we écht om elkaar geven, waar we tijd vrij maken om elkaar even te helpen, een luisterend oor te bieden, er te zijn voor de mensen die het op dat moment even nodig hebben. Want als jij iets mankeert of iets meemaakt wat minder leuk is dan vind je het ook plezierig als mensen eventjes aandacht aan jou besteden. Daarom. Samen. Samen komen we overal doorheen. Met liefde. Met geluk. Met gelukkig zijn. Met een Gelukkig Leven.

Begin bewust jouw Gelukkig Leven!