Een betere Ik

Blog 2020-02

Levensgebied: Leven; Gezondheid; Relaties; Werk; Financiën

Toen ik jong was, leefde ik er op lost. Ik genoot overal van en alles ging me goed. Toen ik iets ouder werd, had ik er behoefte aan om het rustiger aan te doen. Vragen kwamen in me op Wie Ik Was en Wat Ik Wilde. Ik ben toen gaan werken aan een aantal levensaspecten. Mijn doel was op elk gebied Een Betere Ik van mezelf te verkrijgen.

GEZONDHEID

Voeding

Ik eet nu gezonder dan vroeger, meer groenten en fruit. Het smaakt me erg goed. Ik beleef er plezier aan bezig te zijn met voeding door zelf mijn verse eten te snijden en dan te koken. Eventueel met een muziekje erbij. En op het moment dat het eten in de pan aan het garen is, doe ik een paar kleine eenvoudige fitnessoefeningen in de keuken.

Sporten

Voor mij is dat fitness en strandhardlopen. Wandelen vind ik ook leuk, en zeker in de natuur. Deze vormen van sporten kan ik goed volhouden.

RELATIES

Op jonge leeftijd leefde ik meer voor mezelf. Tegenwoordig zorg ik ook graag voor mijn medemens. Daar waar ik kan helpen, doe ik het graag. Tevens werk ik aan een liefdevolle relatie met mezelf. Ik ben ervan overtuigd dat als je jezelf waardeert, je er nog beter en sterker voor de ander kunt zijn.

WERK

Jarenlang heb ik gewerkt op een kantoor. Ik leerde er om te gaan met verschillende bedrijfsonderwerpen en –sferen, computers en het opmaken van documenten. Nu ben ik verheugd dat ik al deze ervaring en expertise kan omzetten in Mijn Online Ondernemerschap. Ik ervaar het als prettig dat ik vanuit thuis en geheel zelfstandig kan werken. Mijn medemens kan ik via mijn online ondernemerschap van dienst zijn met adviezen, tips en trainingen – met veel liefde en plezier!

FINANCIËN

Sinds ik mijn financiën op orde heb weten te brengen, voel ik me sterk, rustig, veilig en tevreden. Voor mij is het belangrijk dat ik voor mijn trainingen verschillende prijsklassen aanbiedt zodat het voor iedereen bereikbaar en beschikbaar is.

Gewoon Gelukkig Zijn

Nu ik de afgelopen jaren actief gewerkt heb aan bovenvermelde disciplines kan ik zeggen dat ik een gelukkig mens ben. Natuurlijk, gelukkig zijn gebeurt niet elke minuut of elke dag. Maar als je je zaken goed op orde hebt, en het is heel leuk om daarmee aan de slag te gaan, dan kun je je gelukkig prijzen. En een gelukkig leven leiden.

Wil je meer lezen over dit onderwerp?

Ik besluit nu om Een Betere Ik te zijn!