Astrologie

Blog 2021-43

LEVENSGEBIED: Leven; Gezondheid; Relaties; Werk; Financiën

De Aarde en de planeten

De laatste tijd verdiep ik me met veel interesse in astrologie. Het is zo mooi om te zien dat de stand van de planeten overeen komen met wat er hier op deze Aarde gebeurt.

De planeetstanden hebben een betekenis

Uit het verleden kunnen we zaken herleiden die op de wereld plaatsvonden bij bepaalde planeetstanden. Astrologen berekenen dit dan door naar planeetstanden in de toekomst. Of zij hoeven dat niet eens te doen: hier bestaan uiterst interessante boeken over. De astrologen die ik graag volg, zijn Pam Gregory en Bracha Goldsmith. Zij geven updates over de standen van de planeten en de zon en de maan. Aan de hand daarvan geven zij advies over wat je, eventueel aan de hand van jouw geboortehoroscoop, het best kunt doen, of waar je best nog aan kun werken in jouw leven.

Waar ik nu aan moet werken

In het begin begreep ik er niet zo veel van en keek ik er met een schuin oog tegenaan. Maar na verloop van tijd merkte ik dat zaken inderdaad zo verlopen als hoe de standen van de planeten zijn. Sterker zelfs nog, soms is het heel letterlijk wat er gebeurt! Dan mogen wij aan een bepaalde zaken in ons leven iets harder werken. Onlangs werd er aangegeven dat het voor mij nu weer de tijd is om aan mijn financiën te werken – om hier een goed overzicht van te creëren. Ik ben daar nu mee bezig. Om eerlijk te zijn, is dit niet het onderwerp waarvan ik blij ben dat ik eraan mag werken. Maar als het financieel overzicht weer op orde is dan voel ik me wel blij. En dan kan ik me weer ontspannen. Die minder leukere klus is weer gedaan. Ik ben er even goed voor gaan zitten en hup, ik heb even doorgezet. Dat voelt goed aan.

Mercurius is de planeet van de communicatie

Dit jaar 2021 speelt de planeet Mercurius een belangrijke rol. Mercurius staat voor Communicatie. Hier ben ik ook actief mee aan het werk – dat mijn communicatie meer helder wordt en dat ik duidelijk en daarbij vriendelijk ben tegen de mensen in mijn omgeving. Maar ik mag wel laten weten hoe ik iets zie of hoe ik me ergens bij voel.

In spannende tijden weet ik mijn richting

Ik heb er nog veel over te leren, over astrologie. Eerlijk gezegd vind ik het best zonde dat dit machtig interessante onderwerp niet eerder in mijn leven op mijn pad is gekomen. Maar in ieder geval geniet ik er nu van om erover te mogen leren. Laat die informatie maar komen, in deze spannende nieuwe tijden! Het geeft mij een richting waar ik het best heen kan gaan.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Wat is jouw geboortehoroscoop?